Wie ben ik

Wie is Nicole   

Mijn naam is Nicole Deckers en ik ben met Glans Coaching gestart omdat ik met veel enthousiasme en oprechte aandacht mensen wil stimuleren om tijdens hun loopbaan in beweging te komen. Het beste kom je in beweging door te starten met zelfonderzoek. Wat zijn je kwaliteiten, talenten, competenties en wat motiveert je.

Carriere switch
Bij mij werkte dit ook zo. Ik houd van het lezen van zelfhulpboeken en ook een assessment gaf mij leerzame inzichten, maar écht in actie kwam ik na een personal branding sessie bij een loopbaancoach. Zij bevestigde wat ik van binnen al wist. Toch had ik deze ondersteuning nodig om in beweging te komen.

Mijn eerste stap die ik heb gezet, was het volgen van een opleiding loopbaancoaching. Stap voor stap durfde ik keuzes te maken die geleid hebben tot ander werk en een nieuwe rol: die van loopbaancoach!

Gedrag en Drijfveren
Voordat ik deze stap zette, werkte ik 10 jaar in de rol van HR adviseur. Zowel in de zakelijke dienstverlening als in de zorg sector. Ook ben ik gecertificeerd consultant op het gebied van Gedrag en Drijfveren    (12 Driving Forces). Met deze kennis kan ik een goed beeld geven van welke functie bij je zou passen.

Mijn kennis op het gebied van human resources en coaching combineer ik met een praktische aanpak. Ook weet ik door mijn werkervaring als HR adviseur waar je tijdens je loopbaan tegenaan kan lopen. Mijn inspiratie haal ik uit het lezen van boeken over positieve psychologie, persoonlijke ontwikkeling en nog het meeste uit persoonlijk contact met mensen!

Werken aan je geluk
Ik heb zelf ervaren dat veranderingen in je functie of werkomgeving kunnen zorgen voor veel onrust en onzekerheid. Hetzelfde geldt wanneer je twijfelt of het werk dat je doet wel bij je past. Als je geen aandacht hebt voor deze situatie of als je het gevoel van machteloosheid accepteert, gaat dat ten koste van je eigen (werk)geluk. En dat is zo zonde!

Ik krijg energie als iemand tijdens zijn loopbaan in beweging komt en met zelfvertrouwen een keuze durft te maken! Daar draag ik graag mijn steentje aan bij!

certificaten

Gedrag en Drijfveren                     

TTI Success Insights Benelux | The leading company in online assessments

Hoe neem je contact met me op?

06 502 361 71

Bereikbaar van 10:00 – 19:00

Hoe neem je contact met me op?

Bereikbaar van 10:00 – 19:00